Člani Rotaract kluba Celje so v soboto, 25. junija 2016, poletje otvorili z že tradicionalnim Dobrodelnim cocktail partyem. S skupnimi močmi so dogodek letos dvignili še stopničko višje. Dobrodelnost so namreč združili s pravim open air koncertom domačega banda Carpe Diem.

Piknik-1
(foto: Anja Horvat)

Letošnji Dobrodelni cocktail party se je odvil v prijetnem ambientu Celjskega bazena. Ob mraku je obiskovalce začela ogrevati skupina Rock Angeless, zmagovalka Šole Rocka. Ko se je stemnilo, so za vroče vzdušje in žgoče podplate poskrbeli fantje iz Carpe Diem banda, ki so se po več kot letu dni ponovno vrnili na domače odre s pravim open air koncertom. Dogodek je popestrila pestra animacija, za fenomenalno glasbeno vzdušje po koncertu pa je celo noč skrbel DJ Vojc. Tekom celotnega dogodka  je v sodelovanju z G3 spirits potekal cocktail lounge pod zvezdami, prav tako pa je bilo poskrbljeno tudi za lačne želodčke. Legendarna Pizzeria Limbo je namreč pripravila street food Pizza Express, ki je popolnoma navdušil.

Piknik-3
(foto: Anja Horvat)

Vstopnina za Dobrodelni cocktail party je znašala 10/15 EUR na osebo, odvisno od vstopnice, za katero so se obiskovalci odločili. Del le-te je šel v dobrodelne namene, donacijo v vrednosti 500 evrov pa so člani slavnostno predali na samem dogodku. Prejel jo je Zavod Vozim, ki ga bolje poznamo pod sloganom Še vedno vozim, a ne hodim. Prejemniki so se donacije izredno razveselili, saj jim bo prišla zelo prav pri nadaljnjih projektih. Donacija je tako šla v prave roke, zato se organizatorji iz srca zahvaljujejo vsem, ki so se udeležili Dobrodelnega cocktail partya in z nakupom vstopnice prispevali tudi v dobrodelne namene.

Vir: Rotaract Club Celje
www.rotaract-celje.org

PUSTITE KOMENTAR