Med 4. in 8. julijem bo potekala redna deratizacija kanalizacijskega sistema na območju občin Velenje, Šoštanj in Šmartno ob Paki.

V soboto 2.7, je potekal na Ptuju kongres Stranke mladih – Zeleni Evrope, kjer so izvolili novo vodstvo ter sprejeli resolucijo o rešitvi sirijske in begunske krize.

V Celju se bo odvijal preventivni dogodek, ki bo potekal v petek 8. julija od 15. do 19. ure na Krekovem trgu. Dogodek v Celju je del nacionalne akcije izvedbe preventivnih dogodkov po večjih krajih v Sloveniji in poteka na temo Hitrost.

Jutri, 6. julija, bo ob 11 uri v knjigarni Konzorcij v Ljubljani potekala predstavitev nove odmevne knjige, ki jo bo predstavil avtor dr. Milan Balažic z naslovom Propad Slovenije.

Kronika

Policisti Policijske postaja Celje so bili obveščeni, da je od 3. julija pogrešan 69-letni Novak Franc iz Leskovca pri Ljubečni. Pogrešani je bil nazadnje opažen 3. julija ob 11:30 uri, ko se je z osebnim avtomobilom Polo, rdeče barve, odpeljal z naslova Leskovec 6, Ljubečna, kjer dejansko prebiva. Registrska številka avtomobila je CE GF-031.

PUSTITE KOMENTAR