Dnevni pregled 27. julij 2016

0
19
Dnevni pregled 27. julij 2016
Dnevni pregled 27. julij 2016

Dnevni pregled 27. julij 2016 začenjamo z obvestilom Komunalnega podjetja Velenje. Obveščajo, da je termin rednega letnega remonta sistema daljinskega ogrevanja Šaleške doline od petka, 29. julija, do nedelje, 31. julija. Kako bodo potekala vzdrževalna dela si oglejte v videu.

V poletnih mesecih boste lahko avto parkirali v garažnih hišah Mercator, Avtobusna postaja in Gorica, kjer boste za uro parkiranja odšteli 30 centov.

V prosti prodaji so na voljo tudi različne parkirne karte. Cene posameznih kart izveste v videu Dnevni pregled 27.7.2016.

Dnevni pregled 27. julij 2016 obvešča, zakaj je evropsko prvenstvo divizije A za fante do 18 let odpovedano, ki bi se moralo začeti to soboto v Samsunu. FIBA Evropa sicer že preučuje možnosti, da bi se evropsko prvenstvo divizije A za fante U18 odigralo konec leta 2016, ali v začetku leta 2017.

Dnevni pregled 27. julij 2016 ponuja novico iz športa, natančneje iz rokometnega sveta. Rokometni klub Gorenje Velenje je v ponedeljek, 25. julija pričela s pripravami za prihajajočo sezono. Poleg predstavitve dela in razporeda priprav na prihajajočo sezono, pa so na ponedeljkovem treningu članski igralci prejeli še eno novico. Izvedeli so, kdo je postal novi kapetan članskega moštva RK Gorenje Velenje. Marko Šibila, glavni trener članskega moštva Rokometnega Kluba Gorenje Velenje je prepričan, da bo novi kapetan prispeval h kvaliteti igre kluba in h dobrim odnosom v ekipi.

Policijsko poročilo, Dnevni pregled 26. julij 2016

Policijsko poročilo začenjamo s podatki o prometni nesreči, ki se je zgodila v ponedeljek, okoli 8. ure zjutraj, na glavni cesti izven naselja Zagaj pod Bočem. 55-letni voznik osebnega vozila je vozil po lokalni cesti izven naselja Zagaj pod Bočem proti glavni cesti. Ko je pripeljal v križišče lokalne in glavne ceste, je pri vključevanju izsilil prednost 19-letnemu vozniku motornega kolesa, ki je pred tem nepravilno, preko neprekinjene ločilne črte prehiteval kolono vozil. Voznik motornega kolesa kljub močnemu zaviranju ni uspel preprečiti trčenja. V Trčenju se je 19-letnik hudo poškodoval, voznik osebnega vozila v prometni nesreči ni bil poškodovan.

 

PUSTITE KOMENTAR