Dnevni pregled 3. avgust 2016

0
53

Dnevni pregled 3. avgust 2016 začenjamo z obvestilom o slikarski razstavi, ki bo na ogled do 18. avgusta 2016. V avli Mestne občine Velenje si lahko ogledate razstavo likovnega ustvarjalca Draga Šumnika – Luke. Razstava se imenuje “Luksizmi“ , ki predstavlja posebno, abstraktne, fantazijsko in barvito likovno stvaritev. Drago Šumnik-Luka ustvarja že vse od leta 1986, svojo prvo razstavo je postavil v Galeriji Vegrad v Velenju leta 1987.

Dnevni pregled 3. avgust 2016, Drago Šumnik – Luka.
Dnevni pregled 3. avgust 2016, Drago Šumnik – Luka.

Dnevni pregled 3. avgust 2016 ima za vas športno novico in sicer iz sveta košarke. Do prvega preizkusa moške članske reprezentance v letošnjem poletju nas ločita le še dobra dva dneva. Konec tedna bo celjska dvorana Zlatorog gostila tradicionalni Pokal Adecco.

Dnevni pregled 3. avgust 2016 zaključujemo s kroniko.

Včeraj zjutraj je občan obvestil policiste o vlomu v pritlično stanovanje stanovanjskega bloka na Tomšičevi cesti v Velenju. Medtem, ko je stanovalka spala, je neznanec skozi balkonska vrata vstopil v stanovanje in ukradel zlatnino, denarnico in torbico.
V Vologi, na območju Policijske postaje Žalec, je bila obravnavana tatvina kosilnice, parkirane pod kozolcem.
Na Aškerčevi ulici v Rimskih Toplicah je včeraj neznani storilec, iz skupnih kletnih prostorov stanovanjskega bloka, ukradel moško gorsko kolo, vredno dobrih 1.000 €.
Včeraj, okoli 20. ure, so bili policisti obveščeni o požaru na gospodarskem poslopju na Planini pri Sevnici. Zagorelo je v zgornjem delu poslopja, kjer hranijo seno, požar se je v nadaljevanju hitro razširil po celotnem objektu. Živino so uspeli rešiti. Do požara je najverjetneje prišlo zaradi samovžiga sena. Policisti in kriminalisti bodo ogled kraja požara opravili danes.
Včeraj, okoli 17. ure, se je v križišču glavne in regionalne ceste v Hotemežu, zgodila prometna nesreča v kateri se je huje poškodoval voznik motornega kolesa. 68-letni voznik osebnega vozila je vozil po regionalni cesti iz smeri Šentjanža. V križišču s prednostno cesto je izsilil prednost 57-letnemu vozniku motornega kolesa, ki je pripeljal iz smeri Radeč. V trčenju se je motorist hudo poškodoval. Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic le te, je bila cesta dve
uri zaprta, promet je potekal po vzporednih lokalnih cestah.

PUSTITE KOMENTAR