Dnevni pregled 8. avgust 2016

0
22

Dnevni pregled 8. avgust 2016 pričenjamo s športno novico.

V drugem krogu kvalifikacij za nastop v glavnem delu teniškega turnirja ATP Challenger Tilia Slovenija Open sta izpadla še zadnja slovenska teniška igralca. 

Dnevni pregled 8. avgust 2016 ATP Challenger Tilia Slovenia Open 2016
Dnevni pregled 8. avgust 2016 ATP Challenger Tilia Slovenia Open 2016

V glavni del turnirja sta se prek kvalifikacij uvrstila Francoz Albano Olivetti (172. ATP) in Cem Ilkel (397. ATP) iz Turčije.

V ponedeljek se začenja zares, saj bo nastopilo kar nekaj kandidatov za portoroški naslov. V prvi vrsti to velja za prvega nosilca Nemca Floriana Mayerja, ki se bo ob 18. uri pomeril s Francozom Davidom Guezom

Na zunanjem igrišču bodo teniški sladokusci lahko prišli na svoj račun tudi v konkurenci dvojic, ko se bosta v obračunu prvega kroga Blaž Kavčič in Blaž Rola pomerila z egiptovsko srbsko navezo Safwat, Vučić. Lanska mladinca, Sven Lah in Jaka Kaplja pa bosta dvoboj prvega kroga med dvojicami, ne pred 19. uro, igrala proti beloruski dvojici Betov, Ivaška.

Dnevni pregled 8. avgust 2016 nadaljujemo z vabilom na festival Kunigunda.

V Velenju se bo med 19. in 27. avgustom ropotalo, šepetalo, razstavljalo, sestavljalo, odpiralo, utripalo, dišalo in kričalo. S tokratno Kunigundo organizatorji želijo razbijati stereotipe in na stežaj odpirati meje. Tukaj si lako ogledate promocijski video.

Dnevni pregled 8. avgust zaključujemo s policijskim poročilom.

V petek je bilo na območju Policijske postaje Žalec obravnavano pet vlomov v garaže. Na Gosposki ulici v Celju je bila obravnavana tatvina gotovine iz blagajne trgovine.

V Slovenj Gradcu sta mladoletnika brezdomcu, ki je na pločniku obležal zaradi prekomerne opitosti, ukradla nahrbtnik in torbico. Mladoletnika sta ukradeno vrnila.

Včeraj, se je izven naselja Višnja vas zgodila prometna nesreča v kateri se je poškodoval 17-letni voznik kolesa z motorjem. V križišču mu je prednost izsilil voznik osebnega vozila. V trčenju se je 17-letni voznik kolesa z motorjem huje poškodoval.

Prav tako včeraj, nekaj pred 15. uro se je zgodila prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami in sicer na avtocesti na območju Dramelj. 42-letni ukrajinski voznik tovornega vozila je vozil po avtocesti iz smeri Dramelj proti Tepanju. Za predorom Pletovarje, v smeri Tepanja, je na tovornem vozilu nenadoma počila zadnja desna pnevmatika, zaradi česar je vozilo trčilo v betonsko ograjo in se prevrnilo. V prometni nesreči sta se poškodovali dve osebi. 35-letna sopotnica huje, mladoletna sopotnica pa lažje. Voznik v prometni nesreči ni bil poškodovan.

PUSTITE KOMENTAR