Otvorite poletje v stilu! Otvorite ga z največjim Cocktail partyem letošnjega poletja, s katerim se po dolgem času s čisto pravim open air koncertom v Celje vračajo odlični CARPE DIEM. Uvrstite sobotni večer na svoj koledarček in se članom Rotaract kluba Celje pridružite na dogodku, ki že vrsto let zapored zaznamuje konec rotarijskega leta. 

Cocktail party 2015 (1)V prijetnem poletnem ambientu Celjskega bazena se bosta z roko v roki prepletala koncertno prizorišče in cocktail lounge pod zvezdami, kjer boste na svoj račun prišli ljubitelji cocktailov in sproščenih, vročih večerov. Za popolno doživetje bo poskrbljeno tudi v street food cornerju, kjer bo Picerija Limbo skozi celoten večer skrbela za razvajanje vaših brbončic.

Nikakor seveda ne gre pozabiti na dobrodelno naravo dogodka – z nakupom vsake vstopnice boste namreč prispevali k donaciji, ki jo bodo člani Rotaract kluba Celje slavnostno razglasili in podelili na samem dogodku. V zameno boste zraven vstopnice prejeli tudi kupone za gurmanske užitke in odlične cocktaile, ki bodo na voljo tekom celotnega večera.

Cocktail party 2015 (4)CENI VSTOPNIC: 10 € – koncert in cocktail po izbiri; 15 € – koncert, cocktail po izbiri in gurmanski užitki.

PRODAJNA MESTA: Kopirnica Tomi, Lekarna Apoteka pri Teatru, Bar Elf Plus in Bar Ribič.

V soboto, 25. junija 2016, od 19. ure dalje vas tako člani Rotaract kluba Celje pričakujejo na največjem Cocktail partyu letošnjega poletja, ki ga bodo zaznamovali odlični Carpe Diem. Naj vas vremenska napoved ne skrbi, saj bo v primeru dežja podjetje Ogis poskrbelo, da ne boste niti malo mokri. Za novinarske in fotografske akreditacije se nakjasneje do petka, 24. junija 2016, obrnite na spodnji kontakt.

Vir:
Marko Puncer
www.rotaract-celje.org

PUSTITE KOMENTAR