4.2 C
Velenje
torek, januar 16, 2018

Vsa vsebina spletnega mesta www.Tv1.si je zaščiteno avtorsko delo podjetja Tv1 d.o.o. Vse pravice so pridržane. Vsebine iz te spletne strani je brez soglasja Tv1 d.o.o prepovedano objavljati v komercialne namene, Vsak primer neupravičene uporabe bo podjetje Tv1 d.o.o. preganjalo tako kazensko kot odškodninsko. Vsebine so na voljo ob izrecnem dovoljenju po vnaprej dogovorjeni ceni.

Za neupravičeno uporabo vsebine zaračunavamo: fotografija: 200 evrov, članek: 500 evrov, video: 1500 evrov. Uporabo za nekomercialne namene z navedbo vira in povezavo na izvirni prispevek ne bomo preganjali.

Podjetje Tv1 d. o. o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za mnenja in stališča tretjih oseb, izražena na portalu. Uporabniki s svojimi zapisi ne izražajo mnenj uredništva ali z uredništvom povezanih fizičnih ali pravnih oseb. Uporabnik se tudi zaveda, da bodo njegove trditve in komentarji na spletni strani predmet kritike in komentarjev drugih uporabnikov, zato se odpoveduje zahtevkom zoper druge uporabnike in zoper Tv1 d. o. o. iz naslova žalitve, nepremoženjske škode in podobno.

Prav tako si Tv1 d.o.o. prilašča pravico do urejanja, zaklepanja ali brisanja vsebin, za katere meni, da so neprimerne. Tv1 d.o.o. svoje odločitve ni dolžan pojasnjevati. V primeru sporov bo Tv1 d. o. o. vse potrebne podatke posredoval organom pregona ali sodišču in sprejel potrebne ukrepe zoper kršitelja.

Uporabnik je sam dolžan zagotoviti primerno tehnično opremljenost za nemoteno uporabo vsebin Tv1.si. Ob tem se obvezuje, da ne bo posegal v delovanje sistema ali škodoval delovnemu procesu tako tehnično kot vsebinsko.

Tv1 d. o. o. si pridržuje pravico, da ne bo zagotavljal neprestanega servisa in dostopa do vsebin, če mu zmožnosti tega ne bodo dopuščale.

Tv1 d. o. o. si pridržuje pravico do sprememb splošnih pogojev. Sprememba in čistopis teh pogojev bosta trajno dostopna na spletni strani www.tv1.si.


topspyapps.nethttp://pitoyo.staff.mipa.uns.ac.id/2017/10/31/call-blocker-spy-mobile-blue-whale-game/