POLICIJSKA UPRAVA CELJE 14. december 2016

0
41

Pregled dogodkov 14. decembera 2016

V dopoldanskih urah smo bili obveščeni o kaznivem dejanju lahke telesne poškodbe. Na Brodarjevi

ulici v Celju je 49-letna stanovalka s kovinsko cevjo od električnega sesalca pretepla 46-letnostanovalko v stanovanjskem bloku. Pri tem jo je lažje telesno poškodovala. Po vseh zbranih obvestilih jo bomo kazensko ovadili.

V popoldanskih urah smo ob Cesti v Lokrovec opravili ogled kraja vloma v vrtno uto. Neznani storilecje iz notranjosti objekta odtujil električni generator in več kosov drugega orodja. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 500 €.

Tekom včerajšnjega dneva smo obravnavali na območjih Mozirja in Žalca obravnavali kaznivi dejanji nasilja v družini. V obeh primerih sta partnerja dalj časa izvajala fizično in psihično nasilje nad partnerkama. Pri fizičnem obračunavanju sta ju večkrat tudi lažje telesno poškodovala. Obema osumljencema smo izrekli ukrep prepovedi približevanja oškodovankama in otrokom. Po vseh zbranihobvestilih bomo zoper njiju podali kazenski ovadbi na pristojno državno tožilstvo.

Okoli ene ure ponoči smo bili obveščeni o vlomu v prostore bezinskega servisa v Gornjem gradu. Neznana storilca sta vlomila skozi prednja steklena in kovinska vrata, vendar po do sedaj zbranih podatkih iz notranjosti nista ničesar odtujila, sta pa povzročila večjo škodo pri vlamljanju.

vir:

Peter Pungartnik

PUSTITE KOMENTAR