Policijsko poročilo

 

POLICIJSKA UPRAVA CELJE je

  1. december 2016 zabeležila naslednje dogotke

 

V današnjem javljanju o obravnavanih varnostnih dogodkih včerajšnjega dne pričenjamo z obvestilom o odkritem ukradenem osebnem avtomobilu znamke FORD Fiesta, ki so ga neznani storilci odtujili 5. decembra po izvršenem vlomu v Lokovici pri Šoštanju. Vozilo so zapustili in zažgali v kraju Paka na Graški gori. Za storilci še poizvedujemo.

 

Okoli pol sedme zjutraj so opravili ogled kraja prometne nesreče na glavni cesti v naselju Zidani Most. Med vožnjo po glavni cesti je 30-letni voznik kolesa s pomožnim motorjem, ki na glavi ni uporabljal zaščitne čelade, padel po vozišču. Pri tem je utrpel hude poškodbe glave. O prometni nesreči bomo podali poročilo na pristojno državno tožilstvo.

 

V jutranjih urah so v Preboldu opravili ogled kraja kaznivega dejanja vloma v osebni avtomobil. Neznanec je razbil prednje desno steklo in iz notranjosti osebnega avtomobila odtujil denarnico in žensko kozmetično torbico.

 

V dopoldanskih urah so bili obveščeni o vlomu v tovorno vozilo na gradbišču nove telovadnice pri I. osnovni šoli v Celju. Neznani storilec je v noči iz srede na četrtek vlomil v obe posodi za gorivo in iz njiju odtujil 120 litrov nafte.

 

V popoldanskih urah so na Kardeljevem trgu v Velenju obravnavali kaznivo dejanje vloma v kletne prostore stanovanjskega bloka. Neznanec je nasilno odstranil ključavnico obešanko in iz notranjosti kleti odtujil otroške sani in manjšo količino različnih pijač.

 

 

Vir:

POLICIJSKA UPRAVA CELJE

PUSTITE KOMENTAR