Zavarovalnica Triglav postavlja mobilno enoto v Velenju

0
47

Zavarovalnica Triglav bo po neurju s točo, ki se je v začetku preteklega tedna razbesnelo nad severovzhodnim delom Slovenije, v Velenju postavila mobilno cenilno enoto. Namenjena je za ogled in cenitev avtomobilskih škod v primeru masovnih škodnih dogodkov. Za obisk omenjene mobilne poslovalnice pokličite dežurni brezplačni številki 080 555 555 ali 080 2864.

Oškodovanci se lahko za pomoč pri prijavi škode obrnejo tudi na svojega zavarovalnega zastopnika, na najbližje predstavništvo oz. zastopniško pisarno ali na sedež območne enote Zavarovalnice Triglav.

»Zaradi toče, ki je konec avgusta padala v Velenju in okolici in predvsem na avtomobilih povzročila veliko škode, bomo že drugič to poletje postavili mobilno cenilno enoto. Objekt bo stal na enaki lokaciji kot ob prvem škodnem dogodku sredi julija, ko smo na parkirnem prostoru prodajnega salona Momax v Velenju opravili ogled približno 600 poškodovanih osebnih vozil in s strani zavarovancev doživeli zelo pozitiven odziv. Stranke bodo lahko tudi tokrat svoje avtomobile na ogled pripeljale po vnaprej dogovorjenem vrstnem redu,« je povedal Bojan Blagovič, direktor vzhodnega regijskega škodnega centra Zavarovalnica Triglav.

MCE je opremljen z vso potrebno infrastrukturo za opravljanje cenitev avtomobilskih škod, omogoča hitro in kakovostno storitev, preprosto naročanje, brez čakanja v vrsti, stranke lahko ves postopek reševanje škode uredijo na enem mestu (urejanje dokumentacije, cenitev, dogovor o popravilu) in v sodelovanju z zunanjim partnerjem tudi izvedejo popravilo vozila.

Za zaščito uporabnikov pred nezaželenimi in nepotrebnimi pripetljaji je Zavarovalnica Triglav razvila tudi brezplačno aplikacijo za pametne telefone Triglav Vreme, ki temelji na podatkih ARSO in Snežnega telefona. Aplikacija na preprost način opozarja na širši krog nevarnosti, povezanih z vremenskimi pojavi, kot so toča, veter, dež, nevihte, sneg, poledica, žled, ekstremne temperature in požarna ogroženost. Aplikacija, ki omogoča tudi večdnevno napovedovanje vremena za kraje ali gore ter ponuja pregled spletnih kamer in radarskih slik, je na voljo uporabnikom operacijskih sistemov iOS in Android.

PUSTITE KOMENTAR