Velenje, 6. julij 2016 – Včeraj je župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič s sodelavci v mestni hiši sprejel župana mesta Prijedor Marka Pavića. Spremljala sta ga sodelavka za protokol Dragana Radanović in direktor Agencije za ekonomski razvoj Prijedor PREDA-PD Mišo Reljić.

Župan mesta Prijedor obiskal Velenje
Župan mesta Prijedor obiskal Velenje

Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič je uvodoma gostom zaželel dobrodošlico, v nadaljevanju sprejema pa je vodja Urada za komunalne dejavnosti Anton Brodnik predstavil delovanje občine, njene značilnosti, prednosti in priložnosti za nadaljnji razvoj.

 

 

Župan mesta Prijedor Marko Pavič
Župan mesta Prijedor Marko Pavič

Župan mesta Prijedor Marko Pavić se je zahvalil za prisrčno dobrodošlico in izpostavil posebnosti mesta Prijedor. Poudaril je, da so ponosni, da jim je uspelo prepoloviti stopnjo brezposelnosti, obnoviti javne zgradbe, izgraditi javno infrastrukturo. Veliko sredstev namenjajo tudi za spodbujanje podjetništva in ustvarjanje ugodnih pogojev za nadaljnji gospodarski razvoj. Ob zaključku srečanja se je župan mesta Prijedor Marko Pavić zahvalil za predstavljene projekte in izmenjavo izkušenj ter izrazil željo, da prijateljsko sodelovanje med mestoma nadaljujemo tudi v prihodnje.

Vir: Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje
www.velenje.si

PUSTITE KOMENTAR